Saturday, December 24, 2011

PELANCARAN DHPP HULU SELANGOR

18hb.Disember 2011 Ahad yang lalu adalah merupakan satu tarikh bersejarah buat PAS Kawasan Hulu Selangor di atas Pelancaran Dewan Himpunan Penyokong PAS nya. Majlis yang dirasmikan oleh Sdr Hu Pang Chow Ketua DHPP Pusat, turut dihadiri oleh YDP PAS Kawasan Hj Muhamad Idris bin Ahmad, Ahli-ahli Majlis Harun Abdullah, Chan Kalumpang, Sazali Norsaham, Ketua Kampung Kg Hassan, Penyelaras DUN Hulu Bernam Hj Sukor Ali,Pengurus PKM Hulu Bernam Sdr Mohd Shukri Kamaruzaman, Pengarah JPrD Hulu bernam Sdr Yusuf Yaacob, Sdr Letchuman Ketua DHPP Selangor, Sdr Ravi Ketua Pengarah Pilihanraya DHPP Kota Raja, Cik Kumutha Ketua Wanita DHPP Pusat, Che Oum binti Ali Ketua LPN DMPN Sel dan Kawasan H Sel dan Sdr Song AJK DHPP Pusat dan Negeri Selangor.Ketua DHPP Kawasan Hulu Selangor yang baru disandang adalah Saudara Rajakumar.

Kehadiran yang begitu ramai pada majlis Hi Tea ini adalah sebagai satu petanda baik buat Pakatan Rakyat Hulu selangor ini khususnya dan di Selangor umumnya. Syabas diucapkan kepada Ketua DHPP Hulu Selangor dan Selamat melaksanakan tanggungjawab yang murni demi keadilan, kebajikan dan keharmonian bersama.

Monday, December 19, 2011

KONVOI PEMUDA DI SG BUAYA

Pelbagai motorsikal ada yang berkuasa besar hingga ke taraf kapchai milik anak-anak muda Sg Buaya dengan bangga mengelilingi Bandar Sg Buaya dengan mengibarkan bendera PAS kebanggaan mereka terpacak di belakang motor. Penduduk-penduduk di sekitar Sg Buaya pagi itu agak terkejut bercampur gembira melihat telatah anak-anak muda ini berlegar-legar dengan bangganya menyampaikan mesej kami mahu PAS yang akan menggantikan UMNO yang tak boleh diharapkan lagi. Program yang di selang selikan dengan penyampaian bantuan kepada anak yatim, ibu tunggal dan yang memerlukan meliputii semua kawasan zon Bandar Sg Buaya bermula dari Kg Koskan sehingga ke Kg Felda Sg Buaya. 17hbDisember Ahad yang lalu adalah satu sejarah yang diukir di tanah bumi Sg Buaya bahwa motor berkuasa besar yang membawa bendera keramat PAS ini sebagai simbolik PAS kini berada di hati anak-anak Melayu yang akan mengambil alih teraju negara InsyaAllah.

Takbiir!!